Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Πάνω από 200 εκατομμύρια οι ενεργοί χρήστες του Twitter

Το Twitter κατά τη διάρκεια του 2012 αναβαθμίστηκε, άλλαξε και πρόσθεσε πληθώρα νέων επιλογών. Οι προσπάθειες των υπευθύνων του κοινωνικού δικτύου, βρήκαν ανταπόκριση από το κοινό και πλέον η δημοφιλής υπηρεσία μετρά περισσότερους από 200 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Από τον Ιούλιο του 2012, είχε αρχίσει να φαίνεται η άνοδος της ιστοσελίδας, που τότε είχε φτάσει στα 170 εκατομμύρια ενεργών χρηστών από τους 500 εκατομμύρια εγγεγραμμένους λογαριασμούς.
Όπως είναι λογικό το πλήθος των ενεργών χρηστών είναι ένα πολύ σημαντικό δεδομένο, καθώς αντικατοπτρίζει το πόσο πετυχημένο είναι ένα site και παίζει πρωτεύον ρόλο στο ενδιαφέρον αυτών που θέλουν να διαφημιστούν.
Με βάση τις τελευταίες μετρήσεις λοιπόν, το Twitter έδειξε άνοδο, σε αυτόν τον τομέα, της τάξης του 17% σε διάστημα έξι μηνών.
Οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων του Twitter ανακοίνωσαν την ευχάριστη είδηση, όπως κανείς θα περίμενε, με ένα tweet, ευχαριστώντας όλους τους χρήστες για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνουν στην υπηρεσία, λέγοντας «εσείς είστε ο παλμός του πλανήτη. Είμαστε ευγνώμονες που μας δείχνετε την εμπιστοσύνη σας».
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1161.png

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top