Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Νέο πρόγραμμα «τρέχει» με ταχύτητες 4G

HVodafone βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνδρομητές της και παρέχει καινοτόμες λύσεις επικοινωνίας, τώρα και με το 4G δίκτυο της. Φέρνει τη νέα εποχή με ταχύτητες 4G στην κινητή επικοινωνία αλλάζοντας τα δεδομένα στο Mobile Internet και τώρα προσφέρει το νέο πρόγραμμα Vodafone Mobile Broadband 20 GB για χρήση σε φορητό υπολογιστή και Tablet.

Το πρόγραμμα Vodafone Mobile Broadband 20GB απευθύνεται σε συνδρομητές που έχουν αυξημένες ανάγκες σε Mobile Internet από laptop και Tablet, όπου με μηνιαίο πάγιο €50 έχουν στη διάθεση τους 20GB για να απολαυσουν την εμπειρία των ταχυτήτων 4G.
Με το νέο πρόγραμμα Vodafone Mobile Broadband 20GB, οι συνδρομητές Vodafone απολαμβάνουν τα οφέλη της τεχνολογίας LTE και έχουν την δυνατότητα:
• Να κάνουν χρήση υπηρεσιών δεδομένων που γρηγορότερες δεν υπάρχουν
• Να πραγματοποιήσουν αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων σε ελάχιστο χρόνο
• Να χρησιμοποιήσουν multimedia εφαρμογές όπως το εξαιρετικά υψηλής ποιότητας super HD Streaming και HD Video-Conferencing.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1158.jpeg
Το Νοέμβριο, η Vodafone έφερε για πρώτη φορά στους συνδρομητές της ταχύτητες 4G στην Αθήνα και σύντομα θα επεκτείνει το 4G δίκτυο της και στη Θεσσαλονίκη.
Όλοι οι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα της Vodafone στο The Mall Athens, στο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο, στο Χαλάνδρι και στο κέντρο της Αθήνας και να ζήσουν από κοντά την μοναδική εμπειρία του 4G δικτύου της Vodafone.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top