Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ανασκόπηση του προφίλ σας στο Faceobook

Το Facebook μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του 2012 Year in Review, μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε μία ανασκόπηση των είκοσι σημαντικότερων στιγμών της ζωής σας κατά τη διάρκεια του 2012, όπως τα έκρινε το Facebook ανάλογα με την δραστηριότητα τους.

Μαζί με το Year in Review, δημοσιεύτηκε και η σελίδα 2012 Stories, που είναι παρόμοια με το Zeitgeist της Google, και εμφανίζει τα δημοφιλέστερα θέματα συζήτησης ανά κατηγορία σε επιλεγμένες χώρες. Οι αμερικάνικες εκλογές,ο Barack Obama ή το τραγούδι Fun’s We Are Young της Janelle Monae είναι από τα πολυσυζητημένα θέματα σύμφωνα με την έρευνα του Facebook σε 10 χώρες (Αυστραλία, Βραζιλία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία, Ινδία, Ιταλία Ρωσία και Καναδά).
Ιδιαίτερα στον τομέα της τεχνολογίας, τον τίτλο του δημοφιλέστερου θέματος συζήτησης κατέλαβε το Instagram , με την δεκάδα να συμπληρώνεται κατά σειρά από τα Timeline, Pinterest, Draw Something, iPhone 5, Kindle Fire, SOPA, News Feed, Siri και Song Pop.
Οι νέες υπηρεσίες του Facebook, για ένα συγκινητικό τελείωμα του 2012, ακολούθησαν τις αντίστοιχες κινήσεις από το Zeitgeist της Google νωρίτερα την ίδια ημέρα και την παρόμοια έρευνα από το Twitter μία ημέρα νωρίτερα.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1132.jpeg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top