Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ο Firefox OS Simulator 1.0 είναι «εδώ»

Η Mozilla ανακοίνωσε την κυκλοφορία της πρώτης σταθερής έκδοσης 1.0 για τον εξομοιωτή του νέου λειτουργικού συστήματος για κινητές συσκευές, Firefox OS. Ο Firefox OS Simulator 1.0 είναι πλέον διαθέσιμος από το site της εταιρίας σαν επιπρόσθετη εφαρμογή (add-on) στον πλοηγό της.

Η πρώτη ανακοίνωση για τον συγκεκριμένο εξομοιωτή είχε γίνει πριν περίπου τρεις εβδομάδες. Πρόκειται για μία εφαρμογή που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δοκιμάσουν το νέο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές, μέσα από την άνεση του υπολογιστή τους. Ήδη, από τη δοκιμαστική έκδοση του εξομοιωτή, πολλοί προγραμματιστές δοκίμασαν το νέο λειτουργικό και το πως συνεργάζεται με τις διάφορες εφαρμογές που κυκλοφορούν στην αγορά, και έστειλαν ήδη τα σχόλια τους και τις αναφορές τους για τα προβλήματα που παρουσιάζει η νέα πλατφόρμα.
Η ομάδα ανάπτυξης του Firefox OS Simulator, εργάστηκε αυτό το διάστημα πάνω στον εξομοιωτή και εξάλειψε τα όποια bugs (προβλήματα στον κώδικα) παρουσίασε η εφαρμογή. Επίσης η Mozilla έκανε γνωστό πως το νέα έκδοση είναι συμβατή με πολύ περισσότερα λειτουργικά συστήματα, γεγονός που θα ικανοποιήσει του χρήστες Linux.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1146.jpeg
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1228.jpeg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top