Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Galaxy Note III από τη Samsung

Μετά την μεγάλη επιτυχία των Galaxy Note και Galaxy Note II, η Samsung, σίγουρα έχει ξεκινήσει ήδη την εξέλιξη της νέας συσκευής της σειράς και όπως είναι φυσικό οι φήμες για το νέο Galaxy Note III έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν.

Η νέα συσκευή θα είναι ακόμα μεγαλύτερη από τις δύο προηγούμενες, όπως διαδίδει η Korea Times, με τη Samsung να την εξοπλίζει με οθόνη 6,3 ιντσών (!). Αν δεχτούμε την συγκεκριμένη πληροφορία, γίνεται αντιληπτό πως η εταιρία που δημιούργησε την κατηγορία των Phablets (κάτι ανάμεσα σε τηλέφωνο και tablet δηλαδή), βλέποντας την τεράστια επιτυχία της σειράς Galaxy Note, θα συνεχίσει στην λογική «όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα», της εποχής μας.
Το σίγουρο είναι πως μία τόσο μεγάλη συσκευή, για τα δεδομένα ενός κινητού τηλεφώνου, δε θα είναι εύκολο να τη χρησιμοποιήσει κανείς για τις κλήσεις του. Σκεφτείτε πως το μικρότερο tablet της εταιρίας έχει διαγώνιο 7 ίντσες, μέγεθος απαγορευτικό για να το κρατάει κανείς όταν μιλάει. Από την άλλη, οι διαστάσεις αυτές ίσως να είναι η ιδανική αναλογία μεταξύ ευκολίας μετακίνησης και άνεσης κατά την χρήση.
Το μέλλον θα δείξει πως θα αντιδράσει το καταναλωτικό κοινό βλέποντας μία τέτοια συσκευή, εάν φυσικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες της Korea Times.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1145.jpeg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top