Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Νέα χαρακτηριστικά για το Galaxy S III

Επιπλέον πληροφορίες όσον αφορά την αναμενόμενη αναβάθμιση Premium Suite για το Galaxy SIII, αποκαλύπτει η Samsung σε δεύτερο βίντεο που κυκλοφόρησε. Τα νέα χαρακτηριστικά επικεντρώνονται στην εφαρμογή της κάμερας καθώς και στις υπηρεσίες πρόσβασης.

Την περασμένη εβδομάδα,η Samsung κυκλοφόρησε ένα βίντεο που παρουσίαζε την αναβάθμιση Premium Suites σαν μέρος της ενσωμάτωσης του Android 4.1.2 στο Galaxy SIII. Αυτή τη φορά η εταιρία παρουσιάζει νέα χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με τα οπτικοακουστικά μέσα της συσκευής και ιδιαίτερα με τη λειτουργία της κάμερας. Προστέθηκε η εφαρμογή Best Face, που είναι μία παραλλαγή της επιλογής πολλαπλών λήψεων, αντί όμως να διαλέγει αυτόματα την καλύτερη από μια σειρά φωτογραφιών, επιτρέπει την αντικατάσταση των προσώπων από την κάθε λήψη.
Επιπλέον έχει προστεθεί στην εφαρμογή της κάμερας το Paper Artist, από το Note II, που δίνει την αίσθηση ότι οι φωτογραφίες είναι ζωγραφισμένες με μολύβι. Επίσης μια νέα επιλογή χαμηλού φωτισμού βοηθάει τη λήψη πολύ πιο καθαρών και φωτεινών φωτογραφιών ακόμα και χωρίς τη χρήση του flash.
Τέλος, μεγάλη σημασία δόθηκε και στις συντομεύσεις, με το νέο Easy Mode να εμφανίζει στην αρχική οθόνη έως και πέντε εφαρμογές που χρησιμοποιεί συχνά ο χρήστης.
Μάλιστα κατά τη διαδικασία των ρυθμίσεων, προστέθηκε το Accessibility Menu που θα βοηθήσει άτομα με αναπηρίες να χειριστούν τη συσκευή πολύ εύκολα. Όπως συνήθως η Samsung, δεν έχει ανακοινώσει μια ημερομηνία για την κυκλοφορία της αναβάθμισης, οπότε καλό θα ήταν να ελέγχετε το Software Update που και που για να δείτε αν κυκλοφόρησε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top