Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Έπιασε κορυφή το Google Maps στο iOS


Στην πρώτη θέση της λίστας με τις δωρεάν εφαρμογές

Έπιασε κορυφή το Google Maps στο iOSΜόλις λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του Google Maps για το iPhone, η εφαρμογή κατάφερε να γίνει η πιο περιζήτητη στο App Store της Apple. 

Οι χρήστες συσκευών iOS, επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην πολυαναμενόμενη εφαρμογή της Google, και παρά το γεγονός ότι η κυκλοφορία της έγινε σε απροσδόκητη χρονική στιγμή, το βράδυ της Τετάρτης, αποδείχθηκε πως δεν ήταν καθόλου δύσκολο να διαδοθεί και να φτάσει στην πρώτη θέση των δωρεάν εφαρμογών της πλατφόρμας.

Η επανεμφάνιση του Google Maps στο iOS, εκτός από την τιμητική θέση που κατέλαβε, βοήθησε και στην άνοδο της μετοχής της εταιρίας στο χρηματιστήριο. 

Η τιμή εκκίνησης της μετοχής το πρωί της Πέμπτης ξεπέρασε τα 700 δολάρια και μάλιστα κάποιες στιγμές έφτασε να αγγίζει τα 716,47 δολάρια.

Μετά την κυκλοφορία της νέας εφαρμογής, μερικοί χρήστες δήλωσαν πως δεν μπορούσαν να τη βρουν στην αναζήτηση του App Store, καθώς οι νέες εφαρμογές χρειάζονται λίγο χρόνο μέχρι να κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ άλλοι αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη διαδικασία του download.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, τι προκάλεσε αυτά τα προβλήματα όμως οι περισσότεροι δείχνουν να πιστεύουν ότι οφείλονται στην μεγάλη «κίνηση» δεδομένων στο server.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top