Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Παρουσιάστηκε το HTC Butterfly

Η HTC με μια λιτή ανακοίνωσή της, παρουσίασε επίσημα την παγκόσμια έκδοση του HTC Droid DNA που θα φέρει το όνομα HTC Butterfly.

Πριν ένα διάστημα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η ονομασία του για την αγορά της Ευρώπης θα είναι HTC Deluxe DLX με την ίδια την εταιρεία να τις διαψεύδει με ένα σχόλιο στο Twitter.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής είναι εντυπωσιακά καθιστώντας την άμεσο ανταγωνιστή στη μεγάλη κατηγορία των smartphones.
Το Βutterfly, όπως και το Droid DNA, διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη τεχνολογίας Super LCD 3 στις 5 ίντσες, ανάλυση 1920×1080 και πυκνότητα εικονοστοιχείων 440ppi.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1028.jpeg
Πίσω από την οθόνη κρύβεται ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm SnapDragon S4 Pro με χρονισμό στα 1,5GHz, 2GB μνήμης RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου (με δυνατότητα επέκτασης microSD).
Στο πίσω μέρος της συσκευής συναντάμε μία κάμερα 8 megapixels με αισθητήρα BSI (για καλύτερες λήψεις σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού) και δυνατότητα λήψης βίντεο ποιότητας 1080p. Μία κάμερα 2,1 megapixels στο μπροστινό μέρος επιτρέπει υψηλής ανάλυσης βιντεοκλήσεις.
Τέλος, το νέο Butterfly διαθέτει ενσωματωμένο τον ενισχυτή ήχου Beats Audio για ακόμα καλύτερη εμπειρία στην αναπαραγωγή μουσικής.
Οι διαστάσεις του είναι 143 x 70.5 x 9.08 mm με βάρος 140 γραμμαρίων συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας. Στην ανακοίνωση, η HTC δεν έκανε γνωστή την ημερομηνία κυκλοφορίας του, ούτε την τιμή που θα έχει.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1115.jpeg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top