Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ηλεκτρονικός οδηγός φαγητού για το iOS

Το Dish.fm κυκλοφόρησε χθες για συσκευές iOS και πρόκειται για μία εφαρμογή που βοηθάει τους χρήστες να αποφασίσουν, όχι μόνο πιο εστιατόριο να διαλέξουν αλλά και τι να παραγγείλουν.

Μέχρι στιγμής η εφαρμογή καλύπτει πληροφορίες μόνο για το Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη όμως περισσότερες περιοχές θα προστεθούν σύντομα. Το Dish.fm αναλύει δεδομένα, σχόλια και κριτικές από υπηρεσίες όπως το Yelp και το Fourquare και ελέγχει αν υπάρχουν εκεί αναφορές για κάποιο συγκεκριμένο πιάτο. Μάλιστα, αναζητεί είτε θετικές είτε αρνητικές κριτικές και, σύμφωνα με το The Next Web, ελέγχει πηγές και από πλατφόρμες όπως το Instagram.
Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν τα διάφορα εστιατόρια με βάση το όνομα και την περιοχή, μόλις βρούν το μέρος που θα ήθελαν να πάνε, μπορούν να δουν τα πιάτα που προσφέρει το συγκεκριμένο εστιατόριο και μάλιστα ταξινομημένα ανάλογα με τις θετικές κριτικές που έχουν λάβει στο Internet. Οι πληροφορίες συνοδεύονται και από φωτογραφίες και οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν την δική τους εικόνα αν το θελήσουν.
Το αν θα καταφέρει η εφαρμογή να γίνει επιτυχημένη, έχει να κάνει καθαρά με το πόσο ακριβείς είναι οι πληροφορίες που λαμβάνει από το Internet.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1167.jpeg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top