Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Εξερευνώντας το LG Optimus 4X HD


Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και τετραπύρηνος επεξεργαστής

Εξερευνώντας το LG Optimus 4X HDΤο LG Optimus 4X HD, το πρώτο κινητό με τετραπύρηνο επεξεργαστή, κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά και είναι εξοπλισμένο με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Στο εσωτερικό της, η συσκευή της LG, διαθέτει το νέας γενιάς τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra 3 της NVIDIA με χρονισμό στα 1,5GHz, οθόνη 4,7 ιντσών True HD IPS ανάλυσης 1280x720 και πυκνότητας pixels 312ppi (pixels per inch), 1GB RAM, κάμερα 8 megapixels και μπαταρία 2150mAh που με την ενσωματωμένη τεχνολογία SiO+ έχει διάρκεια έως και 10 ώρες ομιλίας ενώ σε κατάσταση αναμονής αγγίζει τις 700 ώρες.

Ο επεξεργαστής NVIDIA Tegra 3, είναι ένας 4-PLUS-1 Quad-Core mobile processor για υψηλών απαιτήσεων εφαρμογές πολυμέσων, ο οποίος αξιοποιεί μόλις το 1/5 του πυρήνα του για την εκτέλεση των πιο «ελαφριών» λειτουργιών, εξοικονομώντας μπαταρία. 

Επιπλέον, λειτουργώντας σε πλήρη ταχύτητα, η μονάδα επεξεργασίας γραφικών, 12-core graphics GPU, του Tegra 3, παρέχει μία πλούσια εμπειρία θέασης και gaming.



Το Optimus 4X HD έρχεται με εγκατεστημένη την έκδοση 4.0 του λειτουργικού Android, Ice Cream Sandwich. Η οθόνη αφής δεν παρουσιάζει προβλήματα, η περιήγηση στο λειτουργικό είναι εύκολη και γρήγορη, ενώ όλες οι εφαρμογές «τρέχουν» ταχύτατα χάρη στην τετραπύρινη CPU. 

Η φωτεινότητα του πλαισίου είναι ικανοποιητική, ενώ η ευκρίνεια και η καθαρότητα της οθόνης εντυπωσιάζουν.

Το LG Optimus 4X HD κυκλοφορεί εδώ και καιρό στην ελληνική αγορά, με την τιμή του, πλέον να ξεκινάει σε αρκετά καταστήματα ακόμη από τα 350 ευρώ. 

Σε αυτή την τιμή και με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το 4X HD, αποτελεί μία αξιόλογη εναλλακτική πρόταση στη μεγάλη κατηγορία των smartphones. 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top