Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Microsoft Surface Pro

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του Microsoft Surface RT στηναγορά, η Microsoft μέσω του επίσημου Blog της ανακοίνωσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την τιμή και τη διαθεσιμότητα του Microsoft Surface Pro.

Ξεκινώντας από τις δυο διαφορετικές εκδόσεις της συσκευής, όσον αφορά στη χωρητικότητα τους, η έκδοση στα 64GB θα κοστίζει 899 δολάρια, περίπου 690 ευρώ, ενώ η έκδοση στα 128GB θα κοστίζει 999 δολάρια, περίπου 769 ευρώ. Και οι δυο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών τον Ιανουάριο του 2013.
Στα τεχνικά της χαρακτηριστικά η Pro έκδοση διαφέρει αισθητά από την RT. Θα ενσωματώνει τη νέα γενιά επεξεργαστών Intel Core i5, με ανάλυση οθόνης Full HD 1920×1080 ενώ θα διαθέτει θύρα USB 3.0.
Θα χρησιμοποιεί ακόμα τεχνολογία Pen Input για χρήση γραφίδας ενώ μια νέα δυνατότητα, με όνομα «Palm Block», θα αποτρέπει τα λάθη κατά το γράψιμο ή το σχεδιασμό στην οθόνη σε περίπτωση που οι χρήστες κατά λάθος την ακουμπήσουν με την παλάμη τους.
Το σημαντικό είναι πως η Pro έκδοση θα χρησιμοποιεί την πλήρη έκδοση του λειτουργικού Windows 8, πράγμα που θα επιτρέπει την εκτέλεση εφαρμογών για Windows 7, κάτι που δεν συμβαίνει με το RT. Όπως χαρακτηριστικά λέει ο γενικός διευθυντής του Microsoft Surface, «είναι ένα πλήρες PC και μια ταμπλέτα μαζί».
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1060.jpeg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top