Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Panda Cloud Antivirus 2.1 με τεχνολογία Anti-Exploit

Η Panda Security ανακοίνωσε τη νέα έκδοση της δημοφιλούςcloud-based antivirus υπηρεσίας για οικιακούς χρήστες Panda Cloud Antivirus v2.1, η οποία ενσωματώνει νέες τεχνολογίες anti-exploit και στις δύο εκδόσεις, δωρεάν και pro.



Οι νέες τεχνολογίες anti-exploit ανιχνεύουν και εξουδετερώνουνmalware που εκμεταλλεύεται ευπάθειες σε νόμιμες εφαρμογές, όπως OfficeAdobe ή Java, σαν φορέας μόλυνσης.

“Τα PandaLabs αναγνωρίζουν κατά μέσο όρο 73.000 νέους τύπους malware καθημερινά και η ικανότητα να εξουδετερώνουν τις απειλές, πριν αυτές μολύνουν το PC”, εξήγησε ο Alberto Añon, Panda Cloud Antivirus Product Manager. “Το Panda Cloud Antivirus βελτιστοποιεί την προστασία με βάση τη γνώση που συλλέγεται σε πραγματικό χρόνο από την παγκόσμια κοινότητα των χρηστών μας. Την ίδια στιγμή, οι τεχνολογίες σάρωσης που βασίζονται στη συμπεριφορά μάς προστατεύουν από γνωστές και άγνωστες απειλές”.

Το Panda Cloud Antivirus 2.1 παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο για εφαρμογές των Windows 8, καθώς και πολυάριθμες βελτιώσεις στο περιβάλλον εργασίας του, καλύτερη απόδοση και ακόμα μικρότερη επίδραση στο σύστημα.

Ως συνήθως, πολλές από αυτές τις βελτιώσεις βασίζονται στο feedback της ενεργής κοινότητας χρηστών του Panda Cloud Antivirus μέσω του Panda Cloud Antivirus Forum.

Από την πρώτη ανακοίνωση του Cloud Antivirus το 2009, εκατομμύρια οικιακοί χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της προστασίας που έχει επιβραβευτεί και προσφέρει τη μικρότερη επίδραση στο σύστημα. Αυτή η χαμηλή χρήση των πόρων είναι το βασικό πλεονέκτημα της Collective Intelligence, της ιδιόκτητης τεχνολογίας της Panda η οποία αυτόματα συλλέγει και επεξεργάζεται εκατομμύρια δείγματα malware στο cloud αντί τοπικά στο σύστημα (Η/Υ), όπως κάνουν οι παραδοσιακής αρχιτεκτονικής λύσεις antivirus.

Για να σηματοδοτήσει την ανακοίνωση της νέας έκδοσης, η Panda ανακοίνωσε επίσης μια ειδική προσφορά για τα Χριστούγεννα: Οι χρήστες που αγοράζουν το Panda Cloud Antivirus Pro στο www.cloudantivirus.com θα λάβουνέκπτωση 50% στην αγορά τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top