Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Κάτι ετοιμάζει η Samsung για το 2013

Νέο βίντεο κυκλοφόρησε η Samsung, μέσω του SamsungTomorrow, και μας προετοιμάζει για αποκαλύψεις που θα παρουσιάσει στην έκθεση CES 2013 που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 8-11 του Ιανουαρίου.

Ήδη με την κυκλοφορία του «teaser» βίντεο ξεκίνησαν και οι πρώτες φήμες για το τι πρόκειται να δούμε από την κορεάτικη εταιρία, με το Galaxy S IV να είναι πρώτο μέχρι στιγμής στις προβλέψεις της ηλεκτρονικής κοινότητας.
Άλλοι διατηρούν τις επιφυλάξεις τους, αφού το Galaxy S III κυκλοφορεί μόλις επτά μήνες και οι πωλήσεις του πηγαίνουν ακόμα εξαιρετικά.
Μία μερίδα του κοινού, κρίνοντας το βίντεο σαν «τηλεοπτικό», εικάζει πως οι νέες ανακοινώσεις της Samsung θα αφορούν προϊόντα τηλεοπτικής τεχνολογίας. Ενώ η ίδια η εταιρία μας προετοιμάζει μόνο με το μήνυμα «Κάτι Καινούριο» (Something New), χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερα.
Το τελευταίο διάστημα, η Samsung έχει απασχολήσει πολλές φορές τις τεχνολογικές ιστοσελίδες με φήμες για νέα προϊόντα και τεχνολογίες και με το βίντεο αυτό σίγουρα αποσκοπεί στο να μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top