Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Δημιουργείστε τα βίντεο σας με το Viddy

Η εφαρμογή Viddy έχει αυτή τη στιγμή περισσότερους από 400 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, καθώς βρίσκεται στην πλατφόρμα της Apple για αρκετά μεγάλο διάστημα. Πλέον, από την περασμένη Τετάρτη, η εφαρμογή κυκλοφορεί και για τους κατόχους Android συσκευών.

Ο συνιδρυτής και CEO της εταιρίας, Brett O’Brien, δήλωσε στο τεχνολογικό site Mashable πως “ένα από τα πράγματα που με τον καιρό συνειδητοποιήσαμε είναι το γεγονός πως οι μισοί από το κοινό μας δε μπορούσαν να συμμετέχουν στο Viddy. Το Android κρύβει μία μεγάλη αγορά πίσω του και εκτός από αυτό είναι εκπληκτικά λειτουργικό, με το περιβάλλον της εφαρμογής μας να έχει ενσωματωθεί πλήρως σε αυτό ”.
Το Viddy περιλαμβάνει 10 διαφορετικά εφέ για την δημιουργία βίντεο καθώς και 16 τραγούδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν soundtrack. Με τον O’Brien να δηλώνει πως “πιστεύουμε πως οι υπηρεσίες βίντεο σε κινητές συσκευές έχουν πολλές δυνατότητες, χαιρόμαστε που η τεχνολογία έχει φτάσει στο επιτέλους στο επίπεδο να τις εκμεταλλευτεί”.
Η ομάδα ανάπτυξης της Android έκδοσης του Viddy χρειάστηκε αρκετό χρόνο μέχρι να ολοκληρώσει το έργο και αυτό επειδή έπρεπε να το αναπτύξουν έτσι ώστε να είναι συμβατό με όλες τις διαφορετικές συσκευές Android που κυκλοφορούν και έχουν διαφορετικά μεγέθη οθόνης ή ακόμα και διαφορετική έκδοση λειτουργικού. Για αυτό το λόγο το Viddy δεν είναι απλά μία μεταφορά της iOS εφαρμογής στην πλατφόρμα της Google, αλλά η ανάπτυξή του ξεκίνησε από το μηδέν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top