Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Έρχεται το νέο «X Phone»

Μετά την εξαγορά της Motorola από την Google έναντι 12,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, οι δύο εταιρίες εργάζονται στην κατασκευή ενός νέου smartphone, που θα έχει ως στόχο να ανταγωνιστεί το iPhone της Apple.

Η είδηση προέρχεται από δημοσίευμα της Wall Street Journal που αναφέρει την κατασκευή μίας συσκευής με το κωδικό όνομα «X Phone» και χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη διαφορά, όταν κυκλοφορήσει το 2013.
Η Google έχει ως στόχο της να βελτιώσει την ποιότητα των συσκευών Motorola με ταυτόχρονη μείωση της γκάμας της. Μετά την εξαγορά μάλιστα, η Motorola έχει επικεντρωθεί σε δύο σειρές προϊόντων, μία που είναι σε συνεργασία με τη Verizon Wireless και ονομάζεται Droid και το X Phone που αργότερα αναμένεται να συμπληρωθεί από το X Tablet.
Από την άλλη πλευρά, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, η Google αντιμετωπίζει ορισμένες δυσκολίες στην κατασκευή της συγκεκριμένης συσκευής, δυσκολίες που είχαν σαν αποτέλεσμα την αλλαγή των σχεδίων για το X Phone. Μία από τις αλλαγές που επισημαίνονται έχει να κάνει με την εύκαμπτη οθόνη, όπως αναφέρουν οι πηγές που ασχολούνται με το θέμα.
Μετά την ανακοίνωση της είδησης από τη Wall Street Journal, πολλοί υποθέτουν ότι το X Phone θα είναι η επόμενη συσκευή της σειράς Nexus.
Άλλωστε η Google έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρίες για την δημιουργία Nexus συσκευών, οπότε μοιάζει λογικό, τώρα που η Mortorola ανήκει και επίσημα στην Google, να δούμε ένα νέο Motorola Nexus smartphone.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top