Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ο πρόεδρος της Acer υποστηρίζει τα Windows 8

Ο πρόεδρος της Acer, Jim Wong, δήλωσε στην τεχνολογική ιστοσελίδα Digitimes πως τα νέα Windows 8 αποτελούν ένα πολύ καλό λειτουργικό σύστημα και μία πολύ σημαντική αναβάθμιση για το μέλλον της τεχνολογίας, τόνισε όμως πως οι καταναλωτές θα χρειαστούν λίγο χρόνο μέχρι να τα συνηθίσουν.

Πιο συγκεκριμένα, είπε πως «τα Windows 8 είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για το περασμένο έτος, όμως από την άλλη πλευρά, οι αγοραστές θα πρέπει να αντιληφθούν τη νέα λογική του συστήματος, γεγονός που ίσως το εμποδίσει να γίνει δημοφιλές σύντομα. Προσωπικά, πιστεύω πως οι κριτικές που έχει λάβει από πολλούς είναι άδικες».
Η άποψη που προκύπτει από τον CEO της Αcer είναι πως η Microsoft υλοποίησε ένα καινοτόμο σχέδιο, που συνδυάζει την τεχνολογία αφής με την παραδοσιακή λειτουργία ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. «Ο καταναλωτής, μετά την επαφή του με μία οθόνη αφής για περισσότερα από 20 λεπτά, θα θέλει να χειρίζεται τα πάντα με τον ίδιο τρόπο», σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι άνθρωποι της Acer και η εμπειρία από τα smartphones τους δικαιώνει.
Ο Wong πιστεύει πως, η νέα τεχνολογική τάση, ακόμα και για τους οικιακούς υπολογιστές, είναι οι οθόνες αφής και πως όταν οι καταναλωτές συνηθίσουν αυτή την τάση θα δουν και στην Acer αλλά και στην Microsoft σημαντική αύξηση στις πωλήσεις των προϊόντων τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top