Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Νέο ποντίκι για gamers από τη Razer

Ένα νέο ποντίκι αποκλειστικά για gamers παρουσίασε η Razer. Το DeathAdder 2013 έρχεται με πλήρως αναβαθμισμένο οπτικό αισθητήρα στα 6400dpi (dots per inch) και αισθητήρα κίνησης τέταρτης γενιάς.

Η Razer κατάφερε να δημιουργήσει ένα ποντίκι που να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις ενός απαιτητικού gamer. Η εργονομική σχεδίαση του DeathAdder, διατηρώντας την πετυχημένη συνταγή του προκατόχου του και με τη χρήση πλαϊνών λαβών από καουτσούκ, εγγυάται να προσφέρει ακόμα καλύτερη αίσθηση στο χρήστη.
Διαθέτει ακόμα πέντε προγραμματιζόμενα πλήκτρα, δυνατότητα επιτάχυνσης 200 ίντσες ανά δευτερόλεπτο και άμεσης προσαρμογής της ευαισθησίας του, ενώ το βάρος του δεν ξεπερνά τα 105 γραμμάρια. Η Razer φρόντισε να δημιουργήσει το DeathAdder και για αριστερόχειρες.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_109.png
Το λογισμικό της εταιρίας, Razer Synapse 2.0, φροντίζει την βαθμονόμιση του mouse κάνοντας download αυτόματα όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόσει τον οπτικό αισθητήρα ανάλογα με τις ανάγκες του.
Επίσης, το DeathAdder διαθέτει τη νέα λειτουργία «no drift control», η οποία διευκολύνει την πραγματοποίηση πολύ μικρών κινήσεων, χαρακτηριστικό που θα χαροποιήσει ιδιαιτέρως τους παίκτες των first person shooters.
Το DeathAdder 2013 ποντίκι είναι διαθέσιμο για αγορά από την επίσημη ιστοσελίδα της Razer στην τιμή των 69,99 δολαρίων, περίπου 56 ευρώ.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_11102.png

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top