Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 5S


Παροξυσμός φημών για τη νέα συσκευή

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 5SΗ Apple κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες το iPhone 5, όμως όπως είναι φυσικό, εξελίσσει ήδη την επόμενη συσκευή της, iPhone 5S. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις τελευταίες φήμες, η εταιρία βρίσκεται ήδη στο στάδιο δοκιμών της γραμμής παραγωγής 50.000 – 100.000 συσκευών.

Πρόσφατα διέρρευσαν και κάποιες φωτογραφίες, μάλλον από τη γραμμή παραγωγής, και δείχνουν κάποιες μικρές αλλαγές στο εσωτερικό και την πίσω όψη της συσκευής σε σχέση με το iPhone 5. Στις φωτογραφίες, που κυκλοφορούν, μπορεί κανείς να παρατηρήσει το γράμμα «X» στο όνομα του μοντέλου, κάτω από το λογότυπο της εταιρία, που συνήθως σημαίνει ότι πρόκειται για πρωτότυπο.

Από τις φωτογραφίες, φαίνονται επίσης κάποιες αλλαγές που αφορούν το εσωτερικό της συσκευής. Αρχικά, παρατηρείται δύο λιγότερες βίδες που συγκρατούν την οθόνη στην αριστερή πλευρά και στην συνέχεια η αλλαγή της θέσης κάποιων άλλων βιδών που θα συγκρατούν την κεντρική πλακέτα.

Μετά την διαρροή των φωτογραφιών, πολλά μέλη της ηλεκτρονικής κοινότητας, έσπευσαν να βγάλουν τα πρώτα «συμπεράσματα» για της αλλαγές στο iPhone 5S. Ήδη κάνουν λόγο για πιθανή νέα οθόνη και αλλαγή στην κεντρική πλακέτα στην νέα συσκευή καθώς και για κυκλοφορία του νωρίτερα από ότι περιμέναμε.

 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top