Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Το Twitter επανέφερε τα φωτογραφικά φίλτρα

Μετά την πρόσφατη κόντρα ανάμεσα στο Twitter και το Instagram, το κοινωνικό δίκτυο επαναφέρει την υποστήριξη φίλτρων για φωτογραφίες για τους χρήστες του.

Σε συνεργασία με την Aviary, την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το πακέτο εξέλιξης λογισμικού (SDK) για επεξεργασία φωτογραφιών, το Twitter κυκλοφόρησε, νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν, τα δικά του φωτογραφικά φίλτρα.
Τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας υπηρεσίας φωτογραφιών, έχουν να κάνουν με την προσθήκη οκτώ φίλτρων από ασπρόμαυρα μέχρι και vintage, την εισαγωγή του Bird’s-Eye View, τη δυνατότητα περικοπής και μεγέθυνσης φωτογραφιών για καλύτερη εστίαση και τέλος την αυτόματη επιλογή βελτίωσης που εξισορροπεί το φωτισμό και τα χρώματα με το «πάτημα ενός κουμπιού».
Αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι το γεγονός της συνεργασίας του Twitter με την Aviary.
Πολλά μέλη της ηλεκτρονικής κοινότητας προσπάθησαν να εξηγήσουν αυτήν την κίνηση, με την επικρατέστερη άποψη να είναι ότι οι υπεύθυνοι του Twitter αποφάσισαν να αναθέσουν την εξέλιξη της υπηρεσίας σε μία εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στο χώρο και ίσως, αν την ανέπτυσσαν μόνοι τους, να μην κατάφερναν να προσθέσουν τα νέα χαρακτηριστικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1210.jpeg
Από τη μεριά της, η Aviary δήλωσε πως συνεργάζεται με την ομάδα του Twitter για αρκετούς μήνες και πως οι δύο εταιρίες κατάφεραν να δημιουργήσουν μία μοναδική εμπειρία για τους χρήστες. Η νέα υπηρεσία κυκλοφορεί ήδη στοAndroid και το iOS.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top