Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοινώθηκε το ανανεωμένο Yahoo mail

Η Yahoo παρουσίασε την ανανεωμένη της υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, το Yahoo mail δηλαδή, το οποίο είναι πιο γρήγορο και με ανασχεδιασμένο, πιο φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον χρήσης.  


Την ανακοίνωση έκανε η CEO της εταιρείας Marissa Mayerστο επίσημο blog της Yahoo και αυτή είναι η πρώτη της μεγάλη ανακοίνωση από τον Ιούλιο που ανέλαβε την εταιρεία. Το νέο Yahoo mail θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες, iOSAndroidWindows, και φυσικά online.

Η Mayer σημείωσε πως ο χρήστης του Yahoo Mail θα έχει το ίδιο περιβάλλον χρήσης και την ίδια εικόνα από όποια πλατφόρμα κι αν συνδέεται, είτε από το desktop είτε από φορητές συσκευές.

Τα νέα mobile apps παρέχουν πρόσβαση στα εισερχόμενα “με μία κίνηση”, όπως αναφέρουν από την εταιρεία, ενώ έχει προστεθεί και η λειτουργία συνεχόμενου scroll για ταχύτερη αναζήτηση μηνυμάτων.

Κατά τη διάρκεια σύνταξης ενός μηνύματος, παρέχεται η δυνατότητα επισύναψης φωτογραφίας που μπορεί ο χρήστης να τραβήξει εκείνη τη στιγμή, ενώ η λειτουργία τής αναζήτησης ψάχνει για μηνύματα σε όλους τους φακέλους.

Οι νέες εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Android, iOS και Windows 8, ενώ η Web έκδοση θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top