Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Λειτουργικό για κινητά από τη Samsung

Η Samsung θέλει να συνεχίσει τις προσπάθειες για την ανάπτυξη ενός λειτουργικού συστήματος για κινητές συσκευές, με το όνομα Tizen, σύμφωνα με πηγές από την Ιαπωνία.

Πρόκειται, για ένα «ανοικτού» κώδικα λειτουργικό σύστημα που δεν έχει ακόμα ενσωματωθεί σε καμία συσκευή της εταιρίας και η εξέλιξη του γίνεται με τη συνεργασία των Samsung, DoCoMo και Vodafone.
H DoCoMo, πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ιαπωνία, συνεργάζεται με τη Samsung για τη δημιουργία ενός smartphone που θα κάνει την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια του 2013.
Περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη συσκευή δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως η πρώτη χώρα κυκλοφορίας του θα είναι η Ιαπωνία και αναμένεται να κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες αγορές του κόσμου με μικρή καθυστέρηση.
Η ιστοσελίδα TheNextWeb, υποστηρίζει πως δεν είναι απίθανο η συγκεκριμένη συσκευή να κάνει την εμφάνισή της στο Mobile World Congress (MWC), που θα διεξαχθεί στις 25-28 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.
Η Samsung σίγουρα θα δώσει προτεραιότητα στην ανάπτυξη του Galaxy S4, που θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της και που σύμφωνα με φήμες θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top