Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

Η τέχνη συναντά την τεχνολογία

ΗSamsung Electronics Hellas και το Κολλέγιο Τέχνης & Design ΑΚΤΟ εγκαινίασαν την έκθεση «It’s your time to Be Creative» με την βράβευση των 4 νικητών που αναδείχθηκαν για τον σχεδιασμό καλύμματος του νέου Smartphone Galaxy Note II.

Συγκεκριμένα, η Samsung κάλεσε 38 σπουδαστές του τμήματος γραφιστικής του ΑΚΤΟ από την Αθήνα και Θεσσαλονίκη να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό κατά την περίοδο 29 Οκτωβρίου με 19 Νοεμβρίου προκειμένου να σχεδιάσουν το κάλυμμα για το Smartphone Galaxy Note II.
Με αυτόν τον τρόπο οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τη δημιουργικότητά και το ταλέντο τους συνδυάζοντας την τέχνη με την τεχνολογία.
Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο σχεδιαστής Δημήτρης Μαρίνης το έργο του οποίου θα τυπωθεί και θα πωληθεί μαζί με το Galaxy Note II σύντομα από τα καταστήματα Πλαίσιο. Δεύτερος νικητής ήταν ο Γρηγόρης Γιανουλόπουλος, τρίτος ο Ανδρέας Δέσκας και τέταρτος ο Κυριάκος Μπαλντάς.
Τα σχέδια όλων των σπουδαστών θα εκτίθενται στον Πολυχώρο «Έβδομος», στο Σύνταγμα – Καραγιώργη Σερβίας 4, Στοά Καλλιγά, από τις 13-16 Δεκεμβρίου, 10:00-19:00.
Όπως δήλωσε ο Marketing Director της Samsung Electronics Hellas κ. Μιχάλης Μόσχος «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που δίνουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να προβάλλουν το ταλέντο τους και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους.
Η Samsung στηρίζει τους ταλαντούχους νέους και σκοπός μας είναι να συνεισφέρουμε με αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον».
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1144.jpeg
Το έργο του πρώτου νικητή
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1227.jpeg
Από αριστερά προς τα δεξιά: Αναστασία Αδάμ (Marketing Manager Κινητής Τηλεφωνίας Samsung Electronics Hellas) Γιώργος Θεοδώρου (Εικαστικός – Διευθυντής Προγράμματος Γραφιστικής ΑΚΤΟ), Γρηγόρης Γιαννουλόπουλος (2ο Βραβείο), Δημήτρης Μαρίνης (1ο Βραβείο), Ανδρέας Δέσκας (1ος Έπαινος), Κυριάκος Μπαλντάς (2ος Έπαινος) και SangYoung Park (Business Manager Κινητής Τηλεφωνίας Samsung Electronics Hellas )
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1312.jpeg
Τα έργα του δεύτερου, τρίτου και τέταρτου νικητή
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_148.jpeg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top